Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer...

Sluiten

bedrijfsruimte te koop

Vanaf € 115.000,- excl. btw v.o.n.

Altijd al gedroomd van een bedrijfsruimte op een A-locatie? BPA12 maakt dit voor u mogelijk, wij bieden moderne bedrijfsunits op een toplocatie aan de A12 in Waddinxveen. U kunt hier in iedere vorm ondernemen, denk hierbij aan: kantoor, opslagruimte, showroom of werkplaats. 

Binnen de bedrijfsunits kunt u kiezen uit 4 verschillende types. De oppervlaktes hiervan variëren van 105 m² tot 191 m² verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsunits zijn allemaal voorzien van een volledige verdiepingsvloer. Daarnaast beschikken de units over 2 tot 5 parkeerplaatsen.

Type C

Acht bedrijfsunits, centraal gelegen op het bedrijventerrein van BPA12. De units beschikken over een minimale vrij hoogte op de begane grond van 3,20 meter. Het bruto vloeroppervlak van deze units is in totaal 105 m². Alle units zijn voorzien van twee parkeerplaatsen.

Type D

Acht bedrijfsunits, met een mooie ligging  op het bedrijventerrein van BPA12. De units beschikken over een minimale vrij hoogte op de begane grond van 3,20 meter. Het bruto vloeroppervlak van deze units is in totaal 139 m². Alle units zijn voorzien van twee parkeerplaatsen.

Type E

Deze bedrijfsunit is gelegen aan de voorzijde van het terrein. Beschikt over extra grote raampartijen met openslaande deuren naar het bijhorende terras. De unit beschikt over een minimale vrij hoogte op de begane grond van 3,20 meter. Het bruto vloeroppervlak is 145 m². Aan parkeergelegenheid geen gebrek, de unit beschikt over maar liefst vijf parkeerplaatsen.

Type F

Deze bedrijfsunit is gelegen aan de voorzijde van het terrein. Beschikt over extra grote raampartijen met openslaande deuren naar het bijhorende terras. De unit beschikt over een minimale vrij hoogte op de begane grond van 3,20 meter. Het bruto vloeroppervlak is 191 m². Aan parkeergelegenheid geen gebrek, de unit beschikt over maar liefst vijf parkeerplaatsen.

pluspunten bedrijfsunits:

+  24/7 beveiligd door middel van camera’s en hekwerk
+  Volledig geïsoleerd
+  Begane grond met betonnen vloer (vloerbelasting 1500 kg/m²)
+  Standaard betonnen verdiepingsvloer (vloerbelasting 500 kg/m²)
+  Royale overheaddeur en aparte entreedeur
+  Open vuurhouten trap met balustrade
+  Kunststof kozijnen
+  Inbraak werend hang- en sluitwerk (klasse 2)
+  Geïsoleerde beglazing (HR++)
+  Ledverlichting voorgevel
+  Onderhoud door VVE
+  Diverse opties mogelijk

Downloads Bedrijfsunits

Download hiernaast diverse PDF's met aanvullende (technische) informatie over de bedrijfsunits van BPA12.

Ontwikkelaar: Dutch Creations BV
Aannemer: Hardeman Veenendaal BV
Architect: Guido Bakker BV

Disclaimer | Privacyverklaring