Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer...

Sluiten

Opslagbox te koop

Vanaf € 23.500,- excl. btw v.o.n.

Bent u op zoek naar extra opslagruimte of een plek om te ondernemen? De opslag­boxen zijn onder andere geschikt voor de stalling van uw auto, boot, caravan, oldtimer, motor of aanhangwagen, voor opslag of als werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos! De opslagboxen zijn 24/7 beveiligd door middel van camerasysteem en een afgesloten terrein. Het park is altijd toegankelijk door middel van een automatische schuifpoort.

De opslagboxen in fase 2 zijn verdeeld over twee gebouwen. Gebouw A bestaat uit twee verdiepingen.

Gebouw A - Opslagboxen TYPE A, B, C en D

BEGANE GROND
Gebouw A bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u type A en type B. Deze opslagboxen zijn allemaal 3,45 m breed. Type A heeft een diepte van 8,00 m en type B een diepte van 6,00 m. De vrije hoogte van beide types bedraagt 2,60 m. De overheaddeuren zijn 2,85 m breed en 2,50 m hoog.

EERSTE ETAGE
De opslagboxen op de eerste verdieping zijn te bereiken via een intern trappenhuis naast bouwnummer A1. Tevens bevindt zich hier een goederenlift met een royaal platform om uw spullen naar boven te vervoeren. De verdieping beschikt over een ruime galerij met ledverlichting waar zich twee typen opslagboxen bevinden, type C en D.

Type C kent een diepte van 5,00 m en type D van 6,00 m. De breedte van beide boxen bedraagt 3,45 m en de hoogte bedraagt 3,30 m aflopend tot 2,20 m. Beide hebben een overheaddeur van 2,20 m breed en 2,20 m hoog.

Een animatie van de opslagboxen

Gebouw B - opslagboxen TYPE E en F

Gebouw B bestaat uit 26 opslagboxen. Type E is 6,00 m diep, 3,45 m breed en heeft een hoogte van 3,80 m oplopend tot 5,00 m. Type F is de grootste variant en is 8,00 m diep. De breedte bedraagt eveneens 3,45 m, de minimale hoogte is 3,80 m wat de box zeer ruim maakt. De overheaddeuren van beide types zijn 2,85 m breed en 3,00 m hoog. 

pluspunten opslagboxen BPA12:

+  24/7 beveiligd door middel van camera’s en hekwerk
+  Volledig geïsoleerd
+  Vloerbelasting van 500 kg/m²
+  Zeer royale overheaddeur
+  Standaard voorzien van led armatuur
+  Standaard twee elektriciteitsaansluitingen
+  Zeer royale hoogte
+  Terrein met verlichting
+  Gemeenschappelijke sanitaire ruimte
+  Eigen postbus bij schuifpoort
+  Ruime parkeergelegenheid
+  Onbeperkt koppelbaar
+  Onderhoud door VvE
+  Diverse opties mogelijk

Downloads opslagboxen

Download hiernaast diverse PDF's met aanvullende (technische) informatie over de opslagboxen van BPA12.

OPSLAG-

Ontwikkelaar: Dutch Creations BV
Aannemer: Hardeman Veenendaal BV
Architect: Guido Bakker BV

Disclaimer | Privacyverklaring