Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer...

Sluiten

De laatste opslagboxen. Welke zijn nog vrij?

ze gaan best hard. Neem contact op met een van onze makelaars 

Beschikbaarheid per 17 juni 2021

Bent u enthousiast geworden over een opslagbox op de eerste etage van gebouw A? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie met betrekking tot de beschikbaarheid en de precieze oppervlaktes. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze makelaars.

BPA12-FASE2 Plattegrond Aanbod per 17 juni 21

De laatste opslagboxen te koop

Vanaf € 23.500,- excl. btw v.o.n. Wees er snel bij, want op=op!

Wilt u als ondernemer of als particulier extra opslagruimte in uw eigen, goed beveiligde opslagbox? In Fase 2 hebben we nog enkele opslagboxen op de eerste etage van gebouw A beschikbaar. De prijzen voor deze opslagboxen zijn vanaf € 23.500,- excl. btw.

De opslagboxen bevinden zich op een afgesloten terrein langs de A12 in Waddinxveen en zijn 24/7 beveiligd door middel van een camerasysteem. Het park is voor de gebruikers van BPA12 altijd toegankelijk door middel van een automatische schuifpoort.

Een animatie van de opslagboxen

Bijna uitverkocht! Wees er snel bij, want op=op

nog enkele opslagboxen te koop op de eerste etage in gebouw a

Gebouw A - Opslagboxen TYpe C en D op de eerste etage

TYPE C EN D OP DE EERSTE ETAGE
Gebouw A bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste etage vindt u type C en type D. De opslagboxen op de eerste verdieping zijn te bereiken via een intern trappenhuis naast bouwnummer A1. Tevens bevindt zich hier een goederenlift met een royaal platform om uw spullen naar boven te vervoeren. De verdieping beschikt over een ruime galerij met ledverlichting waar zich twee typen opslagboxen bevinden, type C en D.

Type C kent een diepte van 5,00 m en type D van 6,00 m. De breedte van beide boxen bedraagt 3,45 m en de hoogte bedraagt 3,30 m aflopend tot 2,20 m. Beide hebben een overheaddeur van 2,20 m breed en 2,20 m hoog.

Tip: Gebruik de overwaarde van uw eigen woning

Misschien overweegt u een opslagbox te kopen, maar gebruikt u liever geen eigen middelen. Als u beschikt over een eigen woning met een forse overwaarde, dan kan het aantrekkelijk zijn deze overwaarde te gebruiken voor de aankoop van de opslagbox. Uw huidige, vaak gunstige woonhuis hypotheek wordt opgehoogd. Dit bedrag kunt u gebruiken voor de aankoop van de opslagbox. Het is dan niet noodzakelijk de eigen middelen in te zetten, maar u gebruikt het geld dat vast zit in de stenen. Natuurlijk moet u zich vooraf goed laten informeren door uw hypotheekadviseur of het ophogen van de hypotheek ook voor u verstandig is. 

pluspunten opslagboxen BPA12:

+  24/7 beveiligd door middel van camera’s en hekwerk
+  Volledig geïsoleerd
+  Vloerbelasting van 500 kg/m²
+  Zeer royale overheaddeur
+  Standaard voorzien van led armatuur
+  Standaard twee elektriciteitsaansluitingen
+  Zeer royale hoogte
+  Terrein met verlichting
+  Gemeenschappelijke sanitaire ruimte
+  Eigen postbus bij schuifpoort
+  Ruime parkeergelegenheid
+  Onbeperkt koppelbaar
+  Onderhoud door VvE
+  Diverse opties mogelijk

Downloads opslagboxen

Download hiernaast diverse PDF's met aanvullende (technische) informatie over de opslagboxen van BPA12.

OPSLAG-

Ontwikkelaar: Dutch Creations BV
Aannemer: Hardeman Veenendaal BV
Architect: Guido Bakker BV

Disclaimer | Privacyverklaring